Hvem er vi?

Naturkompagniet er et lille familieprojekt, som ligger på privat adressen lige midt i skov og landdistriktet Sibirien – mellem Hundstrup og Stenstrup på Sydfyn.

Det hele startede med at vi fik et par islandske heste til egen fornøjelse i foråret 2012. Samtidig anskaffede Kristian sig et savværk – og så var grunden lagt til Naturkompagniet. Efteråret 2013 startede vi så småt med vores turridning for gæster i vores dejlige “baghave” – Brahetrolleborg Skoven.


Kristian

Heste-mand med fortid hos bl.a. Gardehusar regimentet i sine unge år. Har selv haft hest af flere omgange. Har redet Stockhorses i Australien og islændere i USA – det var her fascinationen af den lille, stærke nordiske hest startede. Kristian har desuden en bred viden om den vilde naturs dyreliv og er, ud over ride-guide på de fleste ture, også en rigtig god naturguide.

Kristian er uddannet tømrer og lærer og arbejder, ud over i Naturkompagniet, på AOF Center Fyn


Brit

Har haft hest og redet i mange år. Hun hjælper med opsadling, håndtering og klargøring til turene. Hun er guide på ture eller rider med, som hjælper på ture med begyndere/uøvede. Det er desuden Brit der sørger for lækker forplejning på de længere ture.

Brit er i øvrigt uddannet lærer og arbejder med specialundervisning på en friskole.